Senaste inläggen

Av Zarah Sjögren - 22 juli 2014 09:00

 

world class 

 

I söndags var jag på gymmet och körde ben. Ont i kroppen men kan omöjligt vara hemma och vila. Istället försökte jag ta det lite lugnare med vikterna. Det gick väl sådär. I marklyft tog jag inte i så jag kräktes och squats hoppade jag över helt. Dom övriga övningarna lastade jag på som vanligt. 

Igår, måndag, var jag på klubben och körde thai och därefter lite axlar och triceps. Jag har fö*#%%> jä=+^%# piss ont! Hela kroppen protesterar! Vänstersidan är som sockerdricka från axeln ner till tårna. Förutom att det är bortdomnat gör det ont. Inte bara i axeln och knät som vanligt utan i hela armen och hela benet. Höger axel gör nästan lika ont. Det gick ändå okej när jag boxade på mittsarna men att hålla mitts var helt omöjligt! Stackars Mike! Han fick slå krokarna i luften och köra lowkicks istället..

 

Nu ska jag snart iväg och köra 12 passet. Lite senare blir det gym och sen bio 👊 Sola och bada däremellan kanske ☀️

ANNONS
Av Zarah Sjögren - 20 juli 2014 13:01

Nu tänker jag vara väldigt jobbig mot mig själv. Under några dagar tänker jag berätta om saker jag normalt inte pratar om. Saker jag gjort/varit med om som jag inte är speciellt stolt över men som har format mig till den jag är. Ett avslöjande om dagen i några dagar. Om det blir en, två eller flera hemlisar som kommer upp vet jag inte. Det beror på hur modig jag känner mig för stunden.

Varvat med dom "mörka" hemligheterna ska jag nämna en positiv sak om mig själv. Det blir nog den största utmaningen har jag en känsla av. Rent spontant kommer jag inte på något. 

Det här låter som värsta terapitimman! och det är väl just det som är meningen....tror jag. Jag gillar utmaningar och det är det här om något. Man växer av utmaningar och jag känner att jag verkligen inte har vuxit färdigt. Jag har flera meter kvar att klättra! Jag är inte riktigt typen som lutar mig tillbaka med armarna i kors och är nöjd med vad livet har gett mig. Jag vill ha mer. Jag har inte nått mitt tak. Kan det här ge mig en knuff i rätt riktning när det gäller jobb, träning och livet i stort...bring it!


ANNONS
Av Zarah Sjögren - 20 juli 2014 02:02

 

Konversationen strax efter Ilirs match


Min mamma är helt uppslukad av kampsport. Jag tror hon tänker på thai eller mma varje dag. Hon kommer alltid med råd om både träning, mental träning och hur jag ska marknadsföra mig själv. Hon vill gärna följa med på träningar och kolla och kritisera. Hon förvånar mig titt som tätt med att ha kollat på thaimatcher. SM tex. Så fort jag lägger upp bilder på mig när jag kör thai lägger hon på sig den allvarliga coach minen och säger, - Hm, Zarah, när du står så där får du inte full kraft i dina slag. Du måste ner i golvet, ha tyngdpunkten neråt Zarah- osv osv. 

Ikväll messade hon mig och började prata om Ilirs UFC match i Dublin! 😦 😂 Hon är helt enkelt bäst!!

Passa dig Andreas Michael! Snart har hon tagit över ditt jobb! She knows what she's talking about 😉

Älskar dig till rymden och tillbaka Mami ❤️ 

Av Zarah Sjögren - 19 juli 2014 14:20

 


Tänkte gå och gymma idag men har ont överallt. Kan inte lyfta på någon arm idag.

Jag är lite som en guldfisk. Jag glömmer väldigt snabbt bort att jag har mina "skov" då det gör ont i varenda liten led. Jag har nämnt tidigare att både läkare och sjukgymnaster misstänker att jag har eds eller något liknande men jag vägrar att gå vidare med det och riskera att få en diagnos. Jag föredrar att vara guldfisk ett tag till så jag kan fortsätta träna hårt. Får jag en diagnos kommer hjärnan se till att jag stoppas in i ett fack och må därefter. Så nääää jag är inte sjuk...jag har bara en dålig dag 🐟 


Ikväll ska jag ta fram dom svenska flaggorna och Allstars vimplarna! Ilir fightas i Dublin. "Normal" tid och allt, kan knappt bli bättre...eller jo, om jag hade varit där. 

Ilir är en grym fighter och en fin människa. Jag vet att han vinner, bara vet det 👊

Tor Troeng fightas också ikväll. Sjävklart hejar jag på honom också 😊

Av Zarah Sjögren - 19 juli 2014 02:21

Idag, fredag, körde jag thai. Jag hade förbannat ont i axeln! Den har blivit mycket sämre igen 😟 Jag försöker komma på varför jag har fått så ont igen. Det kan bero på att jag inte styrketränar så mycket just nu...kan vara så. Nästa vecka ska jag inte fuska. 


Jag har känt mig lite nere....nu vet jag varför...tänk att jag blir lika förvånad varje månad!😮

"- Hmmm jag känner mig lite nere och fet och vill dra täcket över huvudet."

Ahhh just det P fucking MS!!!! Undrar om man kan se något mönster i alla blogginlägg när jag har pms och när "stormen" är över...?

Av Zarah Sjögren - 18 juli 2014 00:55

Ikväll (torsdag, bloggar ju alltid mitt i natten) körde jag boxning. Kändes riktigt "inte så bra" för att uttrycka det milt. Fötterna känns blytunga, jag kan ju inte röra på mig! Jag vet, jag vet att nu gnäller jag igen...jag är riktigt bra på att gnälla 😁 men gnället ger mig en påminnelse om att saker går att förbättra. Varför ska jag nöja mig? 


Jag står ofta hemma och skuggboxas och jag tänker thaiboxning i nästan allt jag gör. Jag ser framför mig hur jag ska göra men det kommer inte riktigt ut som jag har tänkt mig. Lite ungefär samma som när jag tänker på en låt. Jag hör melodin i huvudet men när jag öppnar käften för att sjunga är det en heeeelt annan melodi som kommer ut😶...det låter för jävligt! Så var det inte när jag var liten. Då brukade jag skratta åt en kompis som var tondöv och alltid sjöng i otakt. Vad hände?! Karma? Har jag fått för många slag mot huvudet? Eller har jag blivit lite allmänt trög bara..? Btw ömmar mitt högra knä efter jag skuggat i badrummet och anfallit handfatet med ett välriktat knä! Suck, tur att jag bor själv (barnen gills inte, dom är uppväxta med sin lite "annorlunda" mamma och kunde inte bry sig mindre)

Av Zarah Sjögren - 17 juli 2014 16:30

Sitter på bussen påväg till klubben. Varmt som fan! Håller på att rinna bort....ska väga mig när jag kommer fram, nu måste jag ha gått ner!!


Den senaste veckan har jag tänkt en hel del på mitt liv. Hur det har sett ut. Jag brukar inte fundera så mycket på det nuförtiden men dom senaste dagarna har det krupit in under skinnet och gnagt i mig. Idag lät jag en del av mina tankar komma ut. Spydde lite galla på mamma i 5-10 minuter sen kände jag att det fick räcka. Ältar jag för mycket sätter det sig fast i mitt huvud och drar ner mig. Helt onödigt att ödsla tid på sådant som är gjort, som inte går att förändra. Nu är nu och då är då. Var och en är ansvarig för sitt liv och vad som kommer att ske, man är sin egen smed. Det är helt otroligt vad vi kan åstadkomma med tankar och vilja ❤️ Alla kan!!Av Zarah Sjögren - 16 juli 2014 23:45

Igår hade jag en heldag off-träning. Tänkte träna men tänkte om eftersom skitaxeln gör sig påmind hela tiden. Var dessutom hos kiropraktorn igår och "lovade" att inte träna efter behandlingen vilket jag alltid gör annars. 

 

Idag var axeln ännu värre. Säkert efterdyningar av kiropraktorbesöket och mitt säckpass i måndags som mest bestod av vänsterkrokar.

Nu har jag käkat antiinflammatoriskt oavbrutet i 3 veckor....har det hjälpt?! Inte ett jä**a dugg! 😠

 

Thaipasset idag kändes bra...självklart gjorde det det! körde ju med Paulina! 😋 Åhhh vad jag har saknat min klubb! Har inte varit på Allstars på tre veckor tror jag. Alldeles för lång tid!

 

 

Presentation


Jag heter Zarah och är 38 år. Jag är mamma till tre helt underbara barn som jag värdesätter mer än någonting annat men i den här bloggen ska jag främst dela med mig av ett annat stort intresse jag har...eller Intresse är helt fel ord...det är en livsstil,

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ mascarazarah med Blogkeen
Följ mascarazarah med Bloglovin'

Follow me in any language

Instagram

Statistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se